Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Forumarchief

Intro 2012

Anneke zegt:

Hoi!

Nog heel eventjes en dan gaat de Intro eindelijk van start! Hebben jullie er ook al zin in om de nieuwste aanwinsten van Ichthus te zien komen? Er zijn tijdens de Intro een aantal mogelijkheden waarbij dat kan. Schrijf de volgende data dus goed in je agenda!

 

De eerste introavond is op donderdag 6 september, na de activiteit zullen er bij de borrel genoeg eerstejaars in het IC te vinden zijn. Komt dus allen!

Op woensdag 12 september zal de proefkring plaatsvinden. De locaties zijn al bijna rond en ook zijn er al bijbelstudieleiders gevonden. We zoeken nog wel mensen die het leuk vinden om gitaar te spelen op proefkring, mee willen helpen met koken of gewoon aanwezig willen zijn bij een proefkring. Voel je je geroepen? Mail dan snel naar intro@icht.nl of spreek ons aan op de startavond. 

Donderdag 13 september kan je in de stad je commissie promoten aan de sjaars. Lijkt dit je wat, stuur ons dan ook een mailtje. Natuurlijk wordt ook deze avond weer afgesloten in het IC.

Op donderdag 20 september zijn jullie ook van harte welkom om de sjaars te keuren. Voor de 6-kamp die we dan houden zijn we opzoek naar mensen die willen scheidsen, spel uitleggen etc. Je mag natuurlijk ook gewoon komen aanmoedigen of kijken hoe de sjaars zich in het zweet werken. Lijkt dit je wat, neem dan contact met ons op, dan krijg je meer informatie. Geen zin in dit sportieve gedoe? Kom deze avond dan vooral naar het IC.

Het introweekend wordt gehouden van vrijdag 21 - zondag 23 september. Jullie zijn dan natuurlijk welkom voor de jaarlijkse BBQ op zaterdagavond.

 

We hopen jullie allemaal tegen te komen op (één van) de vele activiteiten!

 

Namens de IntroCie 2012,

 

Anneke, voorzitter

Carlien, secretaris 

Martijn, penningmeester

Evert, PR

Emma, PR

2012-09-02 15:39:06
dirk zegt:

stiekem een beetje twee keer hetzelfde bericht posten he Foei!

2012-09-03 17:13:47

Sponsors