Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Forumarchief

Talentenmarkt - 15 november

Marjett zegt:

Waarde Ichthianen,

Dit talentenmarkt-topic hebben wij als AcCie opgezet om, zoals op de P&P gezegd is, je talent in te zetten om dienstbaar te zijn naar je mede-Ichthiaan. 
We zoeken Handige Harries die goed zijn in praktische klusjes zoals het installeren van een computerprogramma of het aansluiten van lampen.
Ook Artistieke Activisten, die anderen kunnen helpen om creatieve ideeën op te doen voor een kamer of cadeau.
Of zijn er ook Superviserende Studenten binnen Ichthus, die anderen graag helpen met studievragen?
We zoeken ook nog een Hulpvaardige Hobbyisten, om iemand te leren gitaarspelen of dansen.

En dan heb je nog de Autoritaire Adviseurs, voor advies op het gebied van kleding en de aankoop van een mobiel of laptop.
Tot slot de Culinaire Chefs: omdat we die dag ook met z’n allen gaan eten, zoeken we natuurlijk ook mensen die hun talent in koken hebben gevonden! Het is de bedoeling dat het een American Party wordt en dat dus iedereen wat te eten meeneemt, wat je dan weer met anderen deelt.

De Praktische kant van het verhaal: dit topic en de TalentenMARKTPLAATSgroep op Facebook kun je zien als een soort marktplaats: zet er iets neer als je iets nodig hebt (VRAAG) of als jij iets voor een ander wil doen wat jij heel goed kunt (AANBOD). Zet dus VRAAG of AANBOD voor je bericht én ook de categorie waar jouw bericht onder valt. Begin pas daarna met je bericht. 
Donderdag 15 november is de talentenmarkt, de dag waarop je ’s middags en ’s avonds je talenten uitvoert!

 

2012-10-24 21:49:03
Marjett zegt:

VRAAG (Handige Harry): Iemand die mijn kapstok en mijn messenmagneet aan de muur wil boren. - @lewistrick 

 

AANGEBODEN: een artikel over het christelijk geloof in de Claridad - @ype-jan 

 

AANGEBODEN (Superviserende Student): bijles geneeskunde - @wooshy 

 

AANGEBODEN (Samenbinde Socializers): een ontspan-chill-uurtje voor 3 personen - @lekkerding 

 

AANGEBODEN (Handige Harry): praktische klusjes - @leaguurder 

 

AANGEBODEN (Autoritaire Adviseur): Hulp bij aanschaf van elektrische aparatuur (Niet financieel!) - @lid 

AANGEBODEN (Culinaire Chef): Koken a la cuisine americain: steak, mashed sweet potatoes, stew, burgers chowder e.d. - @lid  (niet beide aanbiedingen, slechts 1 wordt echt uitgevoerd!)


AANGEBODEN (Handige Harry): Knutselen, vooral van IKEA etc. - @frozen 

 

AANGEBODEN (Handige Harry): hulp bij verhuizen oid (sjouwwerk) // computer software tips/hulp - @richard-bremmer 

 

VRAAG (Artistieke Activist): Creatieve mensen die het gastrocie-kookboek samen willen stellen en er iets leuks/creatiefs van willen maken (recepten, boodschappenlijstjes). Het blanco album wordt geleverd - Gastronomicie

 

AANBOD (onder voorbehoud): gitaarles geven, hulp bij Engels, verhalen bedenken. - @geeske 

2012-10-24 21:55:12
Marjett zegt:

VRAAG (hulpvaardige hobbyist): Leren piano spelen - @wytske 

 

AANBOD (ARTISTIEKE ACTIVIST - @vlinder ): 
Heb jij nog zo'n lelijke kale wand op je kamer? Ik bied hierbij aan om je te helpen met het maken van een mooie, zelf te kiezen, muurschildering ;) Laat maar horen! Voor de 'voorwaarden' moet je even contact met me opnemen, aangezien mijn werkwijze niet op elke kamer uitgevoerd kan worden...

 

aanbod: ik biedt een gezellig middagje/avondje cupcake maken en versieren aan! - @sharona 

 

AANGEBODEN (Superviserende Student/Handige Harry/Hulpvaardige Hobbyist): wiskundehulp, hoornspel, omzetten van muziek, hulp bij een of ander iets, fietskoerier, luisterend oor, oppepper, kritiek, lastige vragen, schaken of andere spelletjes - @aarnout-los 

 

AANGEBODEN (Hulpvaardige Hobbyist): Gitaarles - @zeiler91 

 

AANGEBODEN (Superviserende Student): bijles Rechtsgeleerdheid voor 1e-jaarsstudenten en (voor zover mijn kennis toereikend is) antwoorden op juridische vragen/bijstand in juridische kwesties. @lisethte777 

AANGEBODEN: Ik bak een lekkere taart, wie komt 'm opeten? - @kip 

2012-10-24 21:57:49
Lekkerding zegt:

Jaaa! Wie komt er langs gezellig chillen? In combinatie met heerlijke muziek, een kop thee en wie weet een leuke puzzel? Kom gezellig langs, van 16-18H.

Liefs, Eline

2012-11-06 12:56:44
Marjett zegt:

Deze TalentenMARKTPLAATS is door de AcCie opgezet voor de Talentenmarkt op 15 november. Hét moment om hulp in te roepen van of je in te zetten als: 

Handige Harrie - goed in praktische klusjes zoals het installeren van een computerprogramma, het aansluiten van lampen, etc.
Artistieke Activist - kan anderen helpen om creatieve ideeën op te doen voor bijvoorbeeld een kamer of een cadeau.
Superviserende Student - kan met zijn/haar kennis helpen met studievragen.

Hulpvaardige Hobbyist - leert jou igitaar spelen, dansen, taarten versieren, etc.
Autoritaire Adviseur - geeft advies op het gebied van kleding, de aankoop van een mobiel of laptop, etc.

De praktische kant van het verhaal: Zet iets neer als je iets nodig hebt (VRAAG) of als jij iets voor een ander wil doen wat jij goed kunt (AANBOD). Zet dus VRAAG of AANBOD voor je bericht én ook de categorie waar jouw bericht onder valt. Begin pas daarna met je bericht. 

De Talentenmarkt bestaat uit twee ronden: 's middags van 16.00-18.00 uur en 's avonds van 19.00-22.00 uur. Spreek zelf een geschikt moment af met degene waar je op reageert of die op jouw bericht heeft gereageerd. Dit gaat dus verder buiten de AcCie om! Wel willen we graag horen als er een match is en een eventueel openstaand bericht dus gesloten kan worden. 

De mensa van die avond zal een American Party zijn. Kom je eten, zet dan je culinaire talent in en neem een heerlijk gerecht mee!

2012-11-06 16:34:03
Marjett zegt:

VRAAG (Handige Harrie): Iemand die mijn fiets wat minder zwaar kan laten trappen (tandwiel vervangen) - Femke

 

AANGEBODEN (Handige harry): Heb je problemen met je pc/laptop? Is hij erg traag of staat hij vol met troep? Ik wil er best een keer naar kijken, alleen kan ik niet op de donderdag. Maar ik kan natuurlijk best een andere keer iets voor je doen :) Laat het maar weten! - Evert

2012-11-13 07:56:46
Marjett zegt:

Het is bijna zover! De TalentenMarkt op donderdag 15 november komt eraan. Heb jij nog een Vraag of Aanbod voor een Ichthiaan om je talent te laten zien of om iemand zijn talenten bij jou tot uiting te brengen, zet het op de TalentenMarkplaats op facebook of het forum! De 2 rondes zijn van 16-18u en van 19-22u.

Donderdagavond is er een American Party: neem zelf wat te eten mee, laat ons je culinaire talenten zien en geniet van andermans kooktalenten. We eten van 18-19u.

2012-11-13 08:17:36

Sponsors