Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Forumarchief

Training door Bram van Putten

Kip zegt:

Heb jij wel eens een goed gesprek met iemand die niet gelooft? Wil je dat dit vaker gebeurt, beter verloopt of wil je hier makkelijker een vervolg aan geven? Hierover zal Bram van Putten ons samen met een beroepstrainer een speciale training komen geven! De training is bedoeld voor alle Ichthianen en zal plaatsvinden op woensdagavond 3 oktober van 19:30 tot 22.00. Tijdens deze avond zul je praktische handvatten krijgen om met niet-christenen over het geloof te praten en mensen uit te nodigen voor bijvoorbeeld een open kring. De training wordt van harte aanbevolen, dus wees erbij! Geef je op via openkring@icht.nl, vol is vol! 

Hopelijk tot dan, ook namens Femke, Esther

2012-09-27 16:13:18
Femke zegt:

Leuke mensen,

nog even voor de zekerheid: de training is gericht op alle Ichthianen, hij is dus nadrukkelijk niet alleen voor openkringleiders of mensen die iets te doen hebben met open kringen. 

In de training zal meer ingegaan worden op je houding ten opzichte van niet-christenen. En daar hebben we allemaal mee te maken! :) Lijkt het je nou leuk om hier eens iets meer over na te denken, meldt je dan snel aan via openkring@icht.nl. Het wordt leuk! 

Hartelijke groet,
Femke

Let op: In de jaarplanner staat dat deze avond op maandagavond is (vandaag), maar dit is gewijzigd: het is nu woensdag, en we zullen in het IC zitten. 

2012-10-01 10:47:58
Femke zegt:

Komt allen, ook als je je niet opgegeven hebt! Wees welkom!

2012-10-03 16:30:01

Sponsors