Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Forumarchief

Nieuwe Claridad

Maaike van der Cingel zegt:

Jaaa! De eerste Claridad komt er aan! Het thema van de eerste Claridad dit jaar is: Extreme sport; risico’s durven nemen. Stuur jouw filmpje, liedje, puzzel, raadsel, (strip)verhaal, gedicht, spreuk, belevenis, wijsheid, ..... voor 6 december naar claridad@icht.nl. De maximale lengte van een artikel is 1250 woorden. En denk je nou: dat lijkt mij ook een hele leuke commissie. App of mail ons, we zoeken nog commissieleden.

2018-11-20 06:35:05
Maaike van der Cingel zegt:

Filmpjes moeten worden opgestuurd middels een youtubelink en mogen maximaal 8 minuten duren.

2018-11-24 10:54:06
Hendrik Venema zegt:

 

Hallo Allemaal! Morgen 6 December is de deadline van de eerste Claridad van dit seizoen. Dit betekent dat jullie nog iets meer dan 1 dag hebben om jullie stukken/quotes op te sturen naar claridad@icht.nl Doe dit dus nog maar even snel.  

2018-12-05 23:10:13
Maaike van der Cingel zegt:

Fb: Heb jij ook zo genoten van de vorige Claridad? Goed nieuws! Want de volgende Claridad is alweer in de maak! En daar hebben we jou bij nodig! Het thema van de nieuwe Claridad wordt…..Wintersport; iedereen zijn eigen piste.  Dus misschien ben je zelf wel op wintersport geweest en heb je iets meegemaakt dat je met Ichthus wilt delen, of doet het thema je denken aan een bijbelverhaal of…..Het mag alles zijn: een filmpje, een gedicht, een (fictief) verhaal of misschien heb je zelf wel allemaal veel leukere ideeën. De maximale lengte van een artikel is 1250 woorden. De deadline voor het insturen van stukken naar claridad@icht.nl is 29 januari a.s.

 

2019-01-10 06:47:06
Maaike van der Cingel zegt:

Het weer wordt alweer warmer.....en daarmee nemen we afscheid van het wintersportseizoen en gaan we door naar de volgende Claridad! Het thema van de nieuwe Claridad wordt........ Denksport...Hoeveel stappen denk jij vooruit? Ben jij iemand van....Ik zie wel hoe het loopt, of plan je je toekomst? Soms moeten we echt stappen vooruit denken. Wanneer moest jij echt stappen vooruit denken in het leven? Wil jij een ervaring delen met Ichthus of heb je inspiratie voor een leuk verhaal, moet je denken aan een filmpje, een gedicht, een bijbelverhaal of...... iets heel anders? We zien het graag tegemoet voor de volgende Claridad! Stuur jou stukje van maximaal 1250 woorden voor 12 maart naar claridad@icht.nl. En vergeet niet: Koel houden dat hoofd!

 

2019-02-16 10:51:24
Maaike van der Cingel zegt:

Teamsport; samenwerken

Het thema van de vierde Claridad is al even bekend en misschien hebben onze vooruitdenkers al een stukje geschreven…. Het thema van de nieuwe Claridad is: Teamsport; samenwerken! Samenwerken kom je natuurlijk overal (of bijna overal) tegen. Als je op een teamsport zit, weet je wat ik bedoel; je bereikt meer als je samenwerkt met je team! Zoek voor deze Claridad een leuke mede-Ichthiaan op om mee te sparren over jullie stukje, filmpje of neem samen een muziekstuk op en stuur ons de link! Alles is weer mogelijk. Ook in de bijbel komt samenwerken regelmatig voor! Doet het thema jou al aan een mooie bijbeltekst of spreuk denken? We hopen op jullie input voor de volgende Claridad, gelieve te ontvangen voor de deadline van 30 april. Een stukje tekst mag uit maximaal 1250 woorden bestaan en een filmpje mag maximaal 8 minuten duren. Stuur jouw input naar Claridad@icht.nl. En vergeet natuurlijk niet de leukste quotes van je mede-Ichthianen ook op te sturen voor: de pagina die je niet (DUS ZEKER WEL) wil lezen. En vergeet niet: Koel houden dat hoofd!

 

2019-03-29 11:52:00
Maaike van der Cingel zegt:

Nog maar 2 dagen tot de deadline van de vierde Claridad van dit jaar. Heb jij nog een leuk stukje, of inspiratie vandaag? Vergeet dan niet om jouw of jullie stukje te mailen naar Claridad@icht.nl!. 

2019-04-28 14:05:30
Maaike van der Cingel zegt:

Watersport: In het diepe duiken 

Het thema van alweer de laatste Claridad van dit jaar is: Watersport; in het diepe duiken. Waar ga jij volgend jaar in duiken? Soms beginnen we aan iets nieuws; een sprong in het diepe. Maar de Claridad blijft nog even dezelfde, dus heb jij weer de kans om de leukste quotes te delen van mede-Ichthianen, om een filmpje, gedicht, verhaal of iets heel anders in te sturen voor de Claridad. Vertel bijvoorbeeld over de sprong in het diepe die jij volgend jaar gaat maken…. Of die je misschien al eens gemaakt hebt? Waar ga jij in duiken? De maximale lengte van een artikel is 1250 woorden. Ons lid voor de lay-out wordt er blij van als je foto’s in een apart bestand meestuurt. Filmpjes kunnen ingezonden worden middels een youtube-link en mogen maximaal 8 minuten duren. De deadline is 18 juni a.s., naar claridad@icht.nl. We hopen op een extra lange Claridad om het jaar af te sluiten, dus we hopen dat jullie allemaal flink wat inspiratie hebben. En vergeet niet: Koel houden dat hoofd!

 

2019-05-23 11:30:13
Maaike van der Cingel zegt:

En de deadline voor de laatste Claridad is alweer geweest. Heb jij nog input voor de laatste Claridad van het jaar? Of de leukste quotes van je themagroep gisteravond. Vandaag kan je jouw input nog opsturen naar claridad@icht.nl. Laatste kans!

2019-06-19 12:47:30

Sponsors