Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Forumarchief

Corona-update 23 april 2020

Ellian van Gelder zegt:

Afgelopen dinsdag is er een nieuwe persconferentie geweest m.b.t. de coronasituatie in Nederland, vandaar ook een kleine update voor Ichthus. Aangezien veel maatregelen zijn verlengd tot 20 mei, zal er geen verandering komen in de getroffen maatregelen binnen Ichthus. Alle fysieke activiteiten t/m 1 juni zullen daarom niet doorgaan, maar zoveel mogelijk een digitale vervanging krijgen. Dit vereist veel creativiteit en last-minute werk. We zullen proberen alle wijzigingen zo snel en duidelijk mogelijk naar jullie te communiceren en vragen ook om jullie flexibiliteit hierin. De meest geüpdatete versie van de jaarplanning is te vinden op de website.
Om als vereniging extra verbonden te blijven willen we een nieuw initiatief starten, namelijk het brievensysteem! Wie vindt het niet fijn om juist in deze tijd een kaartje of brief te ontvangen? Lijkt het jou leuk om een brief te schrijven aan een mede-Ichthiaan, en er zelf ook een te ontvangen? Stuur dan voor vrijdag 1 mei een mailtje naar secretaris@icht.nl inclusief het adres waar je nu verblijft, en dan zorgen wij dat je gekoppeld wordt aan een mede-Ichthiaan!
Daarnaast willen we jullie nogmaals aansporen zelf initiatieven op te zetten. Heb jij een leuk idee voor een activiteit, een BoA of een ander leuk initiatief? Stuur ook dan een mailtje naar secretaris@icht.nl!

2020-04-24 14:56:03

Sponsors