Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Forumarchief

Filmmarathon

rieneke zegt:

Komende donderdag is er weer een zomeractiviteit! Waarom zou je in de zomer met lekker weer naar buiten gaan als je ook binnen kan zitten? Daarom organiseert het zomerbestuur donderdag een filmavond. En niet zomaar eentje, maar een heuse marathon! Omdat wij zelf niet zo goed zijn in beslissen welke films het moeten worden, moeten jullie met ons meedenken. Laat van je horen door te stemmen op de poll (op facebook of het forum (lhttp://icht.nl/poll/welke-films-gaan-we-kijken-bij-de-filmmarathon/stem)) en te reageren! Wil jij dit event hosten in je kamer? Laat het dan even weten door te mailen naar zomer@icht.nl .

 

2016-07-25 16:50:34
Anyra zegt:

Er waren 3 film-series die uiteindelijk evenveel stemmen hebben gekregen, dus wij hebben maar de knoop doorgehakt. Omdat het zomer is en je vooral niet al te hard moet nadenken, gaan we voor een Ice Age marathon! Lekker hersenloos onderuitgezakt film kijken met leuke mensen, wie wil dat nou niet? Komt allen! We beginnen om 19.00 in huize Happy go Lucky.

Als je komt, wil je dan iets van eten en/of drinken meenemen? Ongeveer wat je zelf verwacht te verbruiken op een (lange) avond filmkijken :)

Tot morgenavond!

2016-07-27 18:51:04

Sponsors