Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Forumarchief

Gemeentedag GKV Groningen-West

Alja zegt:

Hallo gemeenteleden uit Groningen-West,

Een heuse gemeentedag ligt in het verschiet. 20 juni van 14.00-20.00 zullen er allerlei activiteiten plaatsvinden in het stadspark. Op het programma staan o.a. speurfietstocht, zeskamp, kinderprogramma, creatieve activiteit voor ouderen, gezamenlijke maaltijd en sing-inn.

Een dag als deze is niet zomaar geregeld, en we zijn dan ook hard op zoek naar enthousiaste mensen die mee willen helpen met het organiseren van deze dag. Met name voor het kinderprogramma, de zeskamp en de creatieve activiteit voor ouderen kunnen we mensen gebruiken. Mocht het je leuk lijken..
Ook op de dag zelf zijn er vele handen nodig die willen helpen met opbouwen en afbreken van activiteiten, mensen die het leuk vinden om achter het frisdrank kraampje te staan of cakes te bakken voor bij de koffie/thee etc.

Vanaf komende zondag liggen er lijsten in de kerk waarop je aan kunt geven aan welke onderdelen van de gemeentedag je deel wilt nemen. Tevens ligt er een lijst indien je wilt helpen met organiseren of op de dag zelf de handen uit de mouwen wilt steken.

Jullie deelname en inspiratie wordt zeer gewaardeerd, dus houd 20 juni vrij in je agenda en schroom niet om contact op te nemen mocht je willen helpen met organiseren van een van bovenstaande activiteiten.

Namens Tijd voor Actie,

Tinka Lawerman (06-17399923)

2009-04-22 11:26:53
Alja zegt:

Dit bericht kreeg ik van Tinka. Ze zou het zelf hebben geplaatst ware het niet dat ze haar wachtwoord voor dit forum is vergeten. Vandaar dat dit via mij wordt gespeeld.
Overigens is dit een prachtige gelegenheid om gemeenteleden beter te leren kennen Smile.

2009-04-22 11:43:25
Timswa zegt:

Ze zou het zelf hebben geplaatst ware het niet dat ze haar wachtwoord voor dit forum is vergeten.


http://www.icht.nl/forum/profile.php?mode=sendpassword

Hoeveel Ichthianen zijn er eigenlijk lid van Groningen-West? En mag je ook meehelpen als je geen lid bent? (Ik zal nog even kijken of ik tijd heb.)

2009-04-22 11:49:26
Alja zegt:

Vast wel. Ik ben er ook nog steeds geen lid, maar dat is puur een kwestie van formaliteit en ook ik word telkens gepushed om mee te doen met verschillende activiteiten. Helaas voor mij vinden ze vaak op dinsdag of in het weekend plaats.
Ik kan je ook wel een emailadres van Tinka geven, mocht je liever mailen dan bellen. Ik zal haar zelf ook even wijzen op de mogelijkheid om je wachtwoord terug te krijgen.

2009-04-22 11:59:31
Tinka zegt:

Hoi,

De gemeentedag is natuurlijk in de eerste plaats voor de gemeente(gast)leden van Groningen-West. Maar iedereen die Groningen-West een warm hart toedraagt en daar ook wel eens komt is van harte welkom.
Misschien een reden om toch eens dat briefje in te leveren Wink.

Groeten Tinka Lawerman

2009-04-24 09:11:14
Tinka zegt:

Hallo allemaal,

Nog een paar dagen om je in te schrijven voor de gemeente dag. De organisatie is volop in gang en met een beetje mooi weer gaat 20 juni een hele mooie dag worden.

Wat is er leuker dan je helemaal uit te leven op onder andere een zeephelling, maffe waterspellen en een heleboel sportiviteit, om vervolgens lekker te bbq en en af te sluiten met een sing-inn..
Dus aarzel niet en geef je op. Ook jullie deelname is nodig om de dag tot een groot succes te maken!
15 juni worden de teams van het zeskamp ingedeeld, dus tot zondag 14 juni kun je je nog opgeven! Lijsten liggen nog steeds in de kerk

2009-06-05 10:05:53

Sponsors