Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Forumarchief

Help mee met de kerstactie van Stichting Present!

Upåklagelig zegt:

Afbeelding door de gebruiker geplaatst.

Steek je handen uit de mouwen voor een origineel Kerstgeschenk

Met Kerst is er vaak veel aandacht voor mensen in nood. Terecht want veel mensen voelen juist dan hun eenzaamheid en zijn zich juist in deze tijd meer bewust van hun beperkingen. Stichting Present Groningen biedt dit najaar de mogelijkheid om aan kwetsbare mensen een praktisch en heel origineel kerstgeschenk te geven:

• een woning opruimen en/of schilderen
• een gezellige middag of avond organiseren voor een groep mensen bijvoorbeeld in een beschermde woonvorm of tehuis.

Samen met een groep mensen van bijvoorbeeld uw kerk, vriendengroep of collega's gaat u een dag(deel) aan de slag. Present stuurt het logistieke proces aan. U ontmoet en helpt mensen die leven in moeilijke en soms uitzichtloze omstandigheden en geeft een bemoediging die tot ver na Kerst zichtbaar en merkbaar is, waarschijnlijk ook bij u zelf.

Reactie van een vrijwilliger: ‘Het was zo simpel voor ons maar als je ziet dat je anderen daar zo’n plezier mee kunt doen dan is het van enorme waarde. Wie weet misschien nog eens voor herhaling vatbaar, maar zeker ook voor anderen een uitdaging om dit ook eens mee te mogen maken.”

Geïnteresseerd? Nodig Present uit voor een korte presentatie (±45 min) in uw kerk of groepsbijeenkomst of meld u aan. U kunt zich ook individueel aanmelden, wij maken er dan een groep van.
Na de presentatie geeft u als groep een aantal data door waarop u beschikbaar bent. De Kerstprojecten kunnen vanaf oktober uitgevoerd worden. Present krijgt projecten via maatschappelijke organisaties en worden uitgevoerd bij mensen die zelf geen netwerk of onvoldoende financiën hebben en dit zelf niet kunnen doen. Maatschappelijke Organisaties kunnen via deze link hun projecten melden.

Stichting Present wil vanuit de kerken in Groningen een maatschappelijke beweging op gang te brengen waarbij steeds meer mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien.
Contact & bereikbaarheid

t 050 5778538 (maandag en donderdag tussen 9.00-17.00 | spreek a.u.b. voicemail in bij afwezigheid)
e info@stichtingpresent-groningen.nl
Postadres: Postbus 11130, 9700 CC, Groningen

2009-09-03 14:25:09
Femke zegt:

Klinkt goed! Werkactie voor Ichthus? Visje

2009-09-03 15:30:20

Sponsors