Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Forumarchief

IFES Studentdonateurschap

Justin Mak zegt:

Afgelopen ALV is meegedeeld dat IFES de mogelijkheid voor studentdonateurschap aanbiedt. In het kort: dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om voor 1 euro per jaar studentdonateur te worden van IFES, waardoor je 10 euro (of 6,67 euro voor sjaars) minder contributie hoeft te betalen aan Ichthus.

Uitleg: IFES zoekt manieren om beter in contact te kunnen komen met de leden van studentenverenigingen, en heeft dit systeem bedacht. Als studentdonateur ontvang je de reguliere korting voor conferenties, maar ook op de webshop. Voor elk lid dat studentdonateur wordt hoeven wij als Ichthus geen 10 euro (of 6,67 euro in geval van sjaars) contributie af te dragen aan IFES. Als VR hebben we besloten dit te verwerken in korting op de contributie voor degenen die studentdonateur worden, om jullie te stimuleren hieraan mee te doen.

Stappen die je hiervoor (en de korting) moet ondernemen: Stap 1: Wordt studentdonateur via: https://www.ifes.nl/student-donateur Stap 2: Je ontvangt een bevestigsmailtje van IFES. Stap 3: Je stuurt dit bevestingsmailtje door naar penningmeester@icht.nl met als onderwerp voor het mailtje: 'IFES Studentdonateurschap'

2019-12-17 11:55:27
Justin Mak zegt:

Je hebt nog tot 26 januari de tijd om je aan te melden voor IFES-Studentdonateurschap (om korting te krijgen op je contributie)!

2020-01-10 10:51:10
Justin Mak zegt:

Laatste oproep voor IFES-Studentdonateurschap! Je hebt tot en met 26 januari om je op te geven om 10 euro korting (6,67 voor sjaars) op je contributie te krijgen. Na die tijd kan je je nog opgeven voor het studentdonateurschap, maar krijg je geen korting op je contributie meer.

2020-01-22 22:08:19

Sponsors