Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Forumarchief

intro periode

Thomas van der Linden zegt:

How to win with(out) cheating

Hoi iedereen, het einde van de vakantie komt steeds dichterbij en wij hopen dat jullie er allemaal van genoten hebben. Voor de mensen die nog het meest uit hun vakantie willen halen is daar 1 september nog de mogelijkheid: Er is namelijk een spelletjesavond met lekker eten (yum!), gezellige mensen (jullie) en er is zelfs een geweldig prijsje (wat zelfs al een hint geeft naar ons thema!) te winnen met een bonusspel! Hier willen jullie bei zijn dus neem jezelf en alle leuke spelletjes die je hebt mee naar het IC! 

Tot dan,

De IntroCie

2016-08-29 20:40:18
Top sr. zegt:

Alle leuke spelletjes die ik heb gaat niet passen.

2016-08-30 11:47:46
Thomas van der Linden zegt:

Hello

Hier nog een oproepje van de IntroCie, dinsdag 13 september is er een proefkring om de introlopers kennis te laten maken met de basis van Ichthus: kring. Dit kunnen wij niet zonder mensen die hun huis beschikbaar stellen, willen koken en natuurlijk ook mensen die een bijbelstudie willen leiden. Zie het niet als een verplichting maar zie het als een kans op een gezellige avond met nieuwe mensen, om je kookkunsten te tonen en om goede gesprekken te voeren over het Woord. We horen graag van jullie op intro@icht.nl, dat we samen met jullie er iets moois van maken voor de introlopers.

Groetjes, de IntroCie   

 

2016-09-02 12:03:18
Thomas van der Linden zegt:

Feeding time!

Komende donderdag is er weer een introavond met dus ook weer een mensa en een borrel. Hiervoor zijn jullie allemaal welkom dus kømm en entdaeck heerlijk voedsel en zeit bei een gezellige borrel. Vergeet je niet aantemelden voor de mensa die direct na de commissie markt is. 

Tot dan groetjes de Introcie

 

2016-09-20 14:12:53
Thomas van der Linden zegt:

How to party like a Viking

Hoi iedereen jullie hebben het vast allemaal al wel gehoord maar wij blijven het nog even leuk spammen: er is komende zaterdag een super lekkere BBQ, een gezellige bonte avond en een tof feest. In kort de perfecte zaterdag avond dus hier wil je bei zijn. Het feest is natuurlijk ook in de Viking sfeer dus wees creatief een helm, een baard (nep of echt), fleecedekens enz. er zijn genoeg mogelijkheden om samen leuk als barbaren te feesten.

Tot dan de Introcie

 BELANGRIJK! Ps. Neem allemaal je eigen bord, beker en bestek mee!

 

2016-09-23 01:08:39

Sponsors