Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Forumarchief

KEI-week

Myr zegt:

Zijn jullie er ook bij in de KEI-week? - 'Jazeker, wij willen de KEI-week niet missen, want er zijn een heleboel leuke Ichthianen én we kunnen vissen naar nóg meer leuke Ichthianen!'

Hebben jullie je ook al opgegeven voor Gotcha tijdens de KEI-week? - 'Nog niet, hoe werkt dat ook alweer?'
Hier nog een keer de uitleg: Als je meedoet krijg je een kaartje met een woord en een persoon. Je moet proberen diegene het betreffende woord te laten zeggen. Is dat gelukt, dan is diegene af en krijg je zijn/haar kaartje. Wie aan het eind van de week nog 'leeft' en de meeste kaartjes heeft verzameld, wint een nader te bepalen prijs.
- 'Klinkt leuk, kan ik ook meedoen als ik niet bij alle activiteiten aanwezig ben?'
Jazeker, meer aanwezigheid = meer beter, maar als je bij enkele activiteiten kunt zijn mag je meedoen! - 'Oké, ik ga me opgeven via gotcha@icht.nl'

 

 

2016-07-15 14:03:37
Myr zegt:

Hebben jullie ook al iedereen die je kent die misschien in Groningen komt studeren of al studeert uitgenodigd voor de KEI-week? Als ze facebook hebben kunnen ze meer informatie vinden via het facebook-event, het heet KEI-week Ichthus 2016: Kom bij ons KEI-ken!

2016-07-15 14:06:54
Petra Hogeboom zegt:

Het duurt nog maar een week en dan komt de KEIweek eraan! Nu willen jullie daar allemaal bei sein. Mocht je er in de week veel zijn, vergeet je dan niet op te geven voor de woorden gotcha! Mail naar gotcha@icht.nl en zorg dat jou KEIweek onvergetelijk wordt! Kom bij ons KEI-ken!

2016-08-08 15:10:12
Petra Hogeboom zegt:

Komende maandag begint de KEIweek met de informatiemarkt. Deze is van 10 tot 5 uur. Natuurlijk kunnen wij zonder jullie niet laten zien hoe leuk Ichthus is. Dus heb je maandag tijd? Kom ons dan helpen met Ichthus te promoten op de informatiemarkt! We zijn erg blij als jullie ons komen helpen, maar het is niet de bedoeling dat het heel druk word bij ons standje en iedereen met elkaar gaat praten ipv met de KEIlopers. We hopen jullie maandag te zien!

2016-08-11 15:36:53
Jelle van Riezen zegt:

De KEI-week is begonnen! Kom vooral langs bij de infomarkt op de Vismarkt (maar blijf niet met teveel mensen voor ons standje staan), eet mee bij de mensa en kom vanavond borrelen. Vergeet ook niet je op te geven voor alle andere activiteiten deze week! :D

2016-08-15 10:22:32
Jelle van Riezen zegt:

Kom vanmiddag langs voor spelletjes, zingen en chillen, en kom vanavond naar de parade en de borrel! Neem vooral eigen spelletjes mee. Allemaal komen, want dan kunnen we Kei-lopers binnenhengelen!

2016-08-16 12:44:04
Jelle van Riezen zegt:

Vandaag kun je weer de hele middag gamen/spelletjes spelen in het IC. Daarna is er een mensa, en doe vooral ook mee aan de Crazy 88 vanavond! Afsluitend is er natuurlijk weer een borrel :)

2016-08-17 12:39:31
Jelle van Riezen zegt:

Zometeen staat er weer een brunch voor je klaar! Vanmiddag is de KEI-kring, gevolgd door de Eat & Greet, waarbij je je eigen pizza kunt maken. Dan is er ook nog chocoladefondue, en daarna een pubquiz en een borrel. Kortom, we zien jullie allemaal weer in het IC vandaag! :D

2016-08-18 10:08:27

Sponsors