Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Forumarchief

Zeilen!

Bernadet Kruidhof zegt:

⛵️ Hey hoi hallo! Aangezien we binnekort weer all aboard gaan om schoon schip te maken vond ik dit wel een mooi bruggetje om wat te vertellen over Ichthus Zeilkampen!

2015 was het jaar dat ik super veel zin had in de zomervakantie, maar eigenlijk geen flouw idee had wat ik moest doen. Meegesleurd door een hele enthousiaste overtuigende ouderjaars (inmiddels alumni), besloot ik een weekje mee te gaan op een vakantie van ichthus zeilkampen. Ik had nog nooit gezeild, dus meer dan dat het een bootje was met een zeil wist ik ook niet. De eerste dag was er ook heel weinig wind dus gingen we op de motor een paar kilometers naar onze volgende bestemming. Heerlijk in de zon! Maar toen, de volgende dag trok de wind aan en ik was verliefd. Alsof je met een lasso een wild paard hebt gevangen (ik hou niet van paarden.. maargoed) en deze weet te temmen, zo voelde het om een zeilbootje onder controle te houden in de wind. 's Nachts nachtzeilen, op je rug liggend op het voordek terwijl de sterrenhemel lijkt te bewegen, daarna borrelen bij het kampvuur en s' morgens ontbijten in de natuur, samen zingen en bijbelstudie doen om daarna weer op pad te gaan naar een eiland, een ander meer, het IJsselmeer enz. Ik heb ontzettend genoten.

Dezelfde veel te enthousiaste ouderejaars wist mij gelijk binnen slepen voor het bestuur van Ichthus Zeilkampen, de CKS, waar ik nu al meer dan drie jaar de PR voor doe. Zeilen kon ik zeker nog niet, inmiddels wel ;) Maar dat maakt ook niet uit, als onervaren persoon kun je altijd mee. Dit jaar vieren wij lustrum, want dit jaar bestaat Ichthus Zeilkampen al 60 jaar! Dus weet je nog niet wat te doen in de vakantie? Ga lekker met ons mee zeilen, en mocht je dan nog meer enthousiast zijn geraakt en lijkt het je leuk om extern een netwerk op te bouwen? Spreek mij dan even aan want na dit jaar hoop ik zelf een ander avontuur aan te gaan en lijkt het mij leuk om de PR functie aan iemand anders over te kunnen dragen.

Liefs!

2019-02-01 12:05:16

Sponsors