Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Forumarchief

Shockdoc: CSFR op de agenda?!

Edd zegt:

ShockedShockedShockedShockedShocked
Ik vind de CSFR mooi, vind dat de onderlinge integratie meer mag, maar om nou CSFR-lezingen in de Ichthusagenda op de website te gaan zetten...

2008-12-09 15:25:29
Timswa zegt:

Smile Dat heb ik gedaan omdat het zo kort dag was. Als er meer tijd was voordat de lezing was, hadden mensen het wel op het forum kunnen lezen. Nu is het tenminste gelijk duidelijk.
En trouwens, dit had je ook gewoon in het onderwerp dat Stefanus heeft aangemaakt over de lezing kunnen zetten, hoor.

2008-12-09 15:27:23
Edd zegt:

En trouwens, dit had je ook gewoon in het onderwerp dat Stefanus heeft aangemaakt over de lezing kunnen zetten, hoor.


Nee, dat vind ik een beetje flauw omdat de nadruk moet leggen op de lezing in zijn topic. Het principe dat CSFR-activiteiten niet op de agenda zouden moeten staan, is weer wat anders.

2008-12-09 15:30:03
T zegt:

Als het een activiteit is waar ze officieel de OCSG voor uitnodigen, vind ik dat deze wel thuishoort op de agenda van ichthus (mits het bestuur geen conflicterende activiteiten aanbiedt en ervoor kiest om als ichthus in te gaan op de uitnodiging).

2008-12-09 15:42:51
Pino zegt:

Ik ben het met Edd eens dat dit soort dingen niet op de Ichthusagenda thuishoren. De activiteit heeft op geen enkele manier een koppeling met Ichthus, en conflicteert ook nog eens met eigen activiteiten (ICPraise).

2008-12-09 15:43:48
T zegt:

Vanwege het laatste vind ik ook dat het niet op de agenda hoort, maar ik vind dat er niet zoiets hoort te zijn als: "Uit principe zetten we geen CSFR-activiteiten op onze agenda" Dat slaat m.i. echt helemaal nergens op. Volgens mij moet je dat gewoon per activiteit bekijken, net zoals spontane initiatieven die binnen ichthus ontstaan. Je moet kiezen of je heel ichthus daarop wil attenderen of niet.

Tuurlijk heeft elke activiteit vanuit ichthus in principe prioriteit boven die van een andere studentenvereniging, maar dat wil nog niet zeggen dat bijvoorbeeld een NSG open avond niet op onze agenda zou kunnen staan en vice-versa. Als je een wilt zijn als christelijke studentenverenigingen moet je juist ook in dit soort dingen elkaar stimuleren en gewoon bij elkaar langs gaan en zelfs soms promoten dat het gebeurt.

2008-12-09 15:50:10
Roberto zegt:

Als zo'n activiteit samenvalt met een activiteit van onszelf (IC-praise) is het wel een beetje gek om ze allebei in de agenda te zetten. En wanneer ze de PR zelf te laat opsturen is dat m.i. hun probleem ...

2008-12-09 16:10:09
Timswa zegt:

Al zou je ook kunnen zeggen dat ik er duidelijk genoeg bij heb gezet dat het een activiteit van de CSFR is, en dat Ichthianen zelf slim genoeg zijn om hun prioriteiten te bepalen.

2008-12-09 16:47:46

Sponsors