Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Forumarchief

[A] Ruime kamer in Zuidhorn - per sept/okt

Richard Bremmer zegt:

Beste Ichthiaan (in spé) of belangstellende,

Om dit bijna dode forum wat leven in te blazen, en om een nieuwe huurder voor mijn kamer te vinden, dit bericht.

In Zuidhorn staat een prachtig vrijstaand huis, zeer nabij het station. In dat huis wonen nu ondergetekende en een vrouwelijke ex-Ichthiaan.

Als jij mijn opvolger bent, dan huur je een kamer van 24 m² voor 360 Euro per maand [alles inbegrepen]. Voor dat geld heb je eigenlijk een heel huis tot je beschikking. Een ruime keuken, twee ruime woonkamers met een tussenkamer, een garage, een bijkeuken/washok. Dat alles omgeven door een prachtige ruime tuin waar je prima kunt zitten, liggen, barbecuen, etc. Vervanging/reparatie van apparatuur, zoals magnetron, wasmachine en vaatwasser komen ook voor rekening van de huiseigenaren. Je komt dus echt niet voor onverwachtse kosten te staan.

Wekelijks wordt het huis schoongemaakt, je kamer moet je zelf doen. Ook als er wat onderhouden of gerepareerd moet worden, is daar iemand voor.

Ik zal later nog wat foto's plaatsen, maar denk er vast over na.

Het mooiste is: Ik weet nog niet precies wanneer ik weg ga, maar er is een logeerkamer. Wil je dus al in het huis wonen, terwijl ik nog niet weg ben, dan valt dat met de huiseigenaren zeker te regelen.

De kledingkast in de kamer blijft staan, er is ook ruim voldoende bestek, borden, keukengerei etc. Veel hoef je dus niet te kopen als je hier komt wonen. 

Klein nadeel: de huiseigenaren maken zelf in augustus en de kerstvakantie (en af en toe een weekend) gebruik van het huis. Zij geven de voorkeur aan een student die in de vakanties en weekenden naar thuisthuis gaat.

De voordelen: veel ruimte; vlakbij bus en trein; mooi, schoon en opgeruimd huis; rustige omgeving (wel wat verkeer, maar geen lallende studenten); internet is snel genoeg; vrij bellen naar vast en mobiel; winkels op loopafstand etc.

 

Groet,

Richard (06-55836427)

2014-08-18 13:28:07
Richard Bremmer zegt:

 

Een paar foto's van mijn kamer en het huis eromheen. Voor de muzikanten onder ons: er staat een mooie vleugel in de woonkamer.

 

niet op de rommel letten svp

de garage

oorspronkelijk de ingang voor personeel, nu hoofdingang.

vanaf de straat

tuin

tuin 

gang

gang

keuken

keuken

2014-08-26 12:38:23

Sponsors