Forum

[gesloten] Aangeboden: galerijkamer @ Huize Happy Go Lucky

Avatar
Anyra

Vanaf 1 augustus gaat onze huidige huisgenoot ons mooie huis helaas verlaten... :( Om die leegte in ons huis (en in ons hart) op te vullen, zoeken we een nieuwe huisgenoot die vanaf deze zomer bij ons wil komen wonen! Wat we zoeken: het liefst een gezellige, vrouwelijke Ichthiaan (in spé) die het leuk vindt om samen te eten, af en toe bij te kletsen (met een kopje thee of koffie) na een lange dag college volgen / studeren / soggen / stage / onderzoek, die een beetje actief is binnen Ichthus (samen naar activiteiten fietsen bijvoorbeeld), die het prettig vindt om in een net huis te wonen (en het zo te houden) en bij voorkeur een beetje lekker kan koken.

Wat praktische informatie: de kamer is 12.56 m2 groot en we hebben een grote keuken met eettafel. De huur is ongeveer 215 euro per maand (gaat misschien nog wat omlaag), en als jij 23 of ouder bent en huurtoeslag aan kunt vragen, gaat de huur naar 130 euro per maand. Ons huis ligt op de 6e verdieping van de Parelflat (aan de Parelstraat). 

Voel je je aangesproken en ben je op zoek naar een goedkope kamer in een Ichthushuis in Vinkhuizen? Stuur dan voor 17 juni een mailtje naar anke.arentsen apenstaartje gmail.com met daarin een korte motivatie.

Groetjes,
Femke en Anke

And the answer is... forty-two! 

Dit topic is gesloten, reageren is niet mogelijk

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: