Forum

DVZ zorgverzekeringen

Avatar
Sponsorcommissie

Waarde Ichthianen,

Nog enkele uren en dan gaat het nieuwe jaar, en daarmee verzekeringsjaar in. Moet jij nog een keuze maken in je zorgverzekering voor komend jaar? Kies dan voor DVZ*, want voor studenten die zijn aangesloten bij IFES (en dat ben je als Ichthiaan) is dat nog eens extra voordelig.

Je ontvangt dan namelijk 10% korting op de basisverzekering (dat is snel €120,-) en 15% op de aanvullende verzekeringen. Daarnaast ontvangt je ook een cadeaubon ter waarde van €25,-. En ook Ichthus profiteert ervan mee, want als vereniging krijgen we per lid dat een verzekering bij DVZ afsluit €20,-.

Los van deze actie steunt DVZ IFES met €3500,- per jaar, waarmee een deel van de salariskosten wordt betaald voor onze IFES stafwerker.

Op het aanmeldingsformulier kun je aangeven dat je lid bent bij een vereniging die is aangesloten bij IFES en dan zal alles automatisch worden geregeld.

Is je belangstelling gewekt? Ga naar www.dvz.nl, bel (071) 365 28 02 of vraag om een folder. Deze zijn verkrijgbaar via de sponsorcommissie.

Groeten van de Sponsorcommissie

*DVZ is een zorgverzekeraar die werken vanuit een christelijke visie. Dit houdt in dat ze met respect omgaan met het leven. De Principe Polis is een verantwoorde zorgverzekering zonder dekking voor opzettelijk levensbeëindigend handelen zoals abortus en euthanasie. Vanuit deze visie werken ze al jaren en dat heeft ervoor gezorgd dat ze al jaren een toppositie hebben in verzekerdentevredenheids onderzoeken. Een bemoediging voor hen en voordelig voor jou.

Afbeelding door de gebruiker geplaatst.Afbeelding door de gebruiker geplaatst.

Dit bericht wordt u aangeboden door de sponsorcommissie. Doe er uw voordeel mee en steun tegelijkertijd Ichthus Groningen!

Avatar
dirk

Koffie Ergo Censeo Incubonem Delendum Esse

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: