Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Forumarchief

Leuke studentenbijbaan: coach

GSGplus zegt:

Vacature coach PGB – Begeleidingscentrum GSGplus

                                               en

Vacature coach studiebegeleiding – Naschools begeleidingscentrum STUDIE punt

 

 

Zoek jij een uitdagende bijbaan? Wellicht hebben we een match! Elk jaar zijn er weer nieuwe coaches nodig en deze keer zoeken we vooral mensen voor Assen, Drachten en Leeuwarden.

 

Voor de vacature coach PGB zijn wij op zoek naar studenten die het leuk vinden om te werken met jongeren die problemen ondervinden bij het structureren en plannen van hun dagelijkse taken. Het gaat veelal om jongeren van het Gomarus College die door hun functiebeperking niet goed kunnen mee komen. Daarnaast begeleid je de jongeren in het volwassen worden, op sociaal en emotioneel gebied.

Je verricht deze werkzaamheden op een locatie die in een school is gevestigd. Hier werk je in vaste kleine groepen van 3 à 4 jongeren die je begeleidt samen met een collega. Kortom, een leuke uitdaging.

 

Voor de vacature coach studiehulp zijn wij op zoek naar studenten die het leuk vinden om te werken met jongeren die problemen ondervinden bij het structureren en plannen van hun (huis)werk. Het gaat veelal om jongeren van het Gomarus College die door gebrekkige planning of faalangst niet goed mee kunnen komen. Daarnaast zijn er veel jongeren die baat hebben bij stimulerende begeleiding.

Je verricht deze werkzaamheden op een locatie die in een school is gevestigd. Hier werk je in vaste kleine groepen van maximaal 7 jongeren die je begeleidt met een collega. Kortom,  een leuke uitdaging.

 

 

Welke functie-eisen zijn er?

Je bent actief christen Intentie om ten minste een jaar te blijven; dit vanwege de aard van de werkzaamheden Je hebt een goed inlevingsvermogen en bent contactueel vaardig Je bent een vriendelijk  en consequent persoon Je bent flexibel inzetbaar Opleidingsniveau HBO/WO Specifiek voor coach PGB: Het volgen van een gerelateerde opleiding zoals SPH, pedagogiek, (toegepaste) psychologie of opleiding tot docent is wenselijk. Ervaring met de doelgroep kan voor een opleiding compen­seren. Specifiek voor coach studiehulp: Het volgen van een gerelateerde opleiding zoals SPH, pedagogiek, (toegepaste) psychologie of opleiding tot docent is een pré. Als je niet in één van deze gebieden studeert maar toch geïn­te­res­seerd bent in het werk ben je vrij om te solliciteren, motivatie is namelijk een belangrijke drijfveer in dit werk.  

 

Sollicitatieprocedure

Je motivatie en CV dienen liefst zo snel mogelijk maar in elk geval voor maandag 10 november bij ons binnen te zijn. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag en dinsdag 17 en 18 en 24 en 25 november. Wanneer je een geschikte kandidaat lijkt, mag je meelopen op locatie en deelnemen aan de trainings- en selectie cursus op woensdagavond 10 december. Tijdens deze avond leer je de basis voor het coachen. Op de avond wordt ook gekeken wie binnen welk team past.

 

Werkomstandigheden
Werkzaamheden worden verricht in de middag. Er wordt veelal gewerkt van 14.30 tot 17.00 uur. Dit kan iets variëren per vestiging.
Plaats: Leeuwarden, Drachten, Assen en mogelijk Groningen
Beschikbaarheid: 2 middagen, maar liever meer.

 

Gratis deelname aan diverse cursussen, Intervisie en Coaching op het gebied van het werken met jongeren (met een functiebeperking).

 

Je kunt je motivatiebrief met CV (per mail) sturen naar: contact@gsgstudie.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Joop de Goede: 06-160 067 31, kijken op de site www.gsg.nl, maar mailen mag natuurlijk ook.

 

2014-10-22 17:05:17

Sponsors