Dinsdag 12 september 2023, 18:00 - 22:00

Op vier avonden en tijdens een supertof weekend organiseren we introactiviteiten om kennis te maken met Ichthus. Onze introperiode is geen ontgroening, maar bestaat uit gezellige activiteiten waardoor je de vereniging, Ichthianen en mede-eerstejaars leert kennen. Ook als je nog niet weet of je lid wilt worden kan je meedoen met de introactiviteiten, om zo te kijken of Ichthus iets voor jou is.

Proefkring

De belangrijkste activiteit bij Ichthus is kring en tijdens deze avond ga je daar kennis mee maken! Je gaat samen met een groepje eten, zingen, een bijbelstudie doen, bidden en borrelen. De avond begint om 18:00 uur en iedereen wordt van te voren ingedeeld in een proefkring. Via de mail krijg je (uiterlijk dinsdagochtend) te horen waar je heen mag.

Je kan je hiernaast/onder aanmelden voor deze avond. Dat hoeft alleen voor de eerste introavond waar je bij bent, tijdens die avond kan je je aanmelden voor de verdere activiteiten.

Intro 2023

Dit jaar vindt de intro plaats op de volgende dagen. Het is het leukst als je bij alle introactiviteiten bent, zo leer je Ichthus het beste kennen!

Do 7 Sept Introavond I
Di 12 Sept Proefkring
Do 14 Sept Introavond II
Do 21 Sept Introavond III
22-24 Sept Introweekend

Vragen?

Vragen over onze intro? Stuur een mailtje naar intro at icht.nl
Vragen over Ichthus? Mail naar info at icht.nl