Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Bestuur

Bestuur Van der Zeijden ('23-'24)

 Tweëenveertigste Bestuur der C.S.V. Ichthus Groningen

Foto: Bestuur Van der Zeijden
Bestuur Van der Zeijden, op de foto van links naar rechts:
Eline, Laura, Jesse, Roelien, Daniel

Voorzitter
Jesse van der Zeijden
Foto: Voorzitter

Hoihoi, mijn naam is Jesse. Ik ben vierdejaars Ichthiaan, 22 jaar oud en vijfdejaars student wiskunde. Ik houd ervan om in mijn vrije tijd spelletjes te spelen, hard te lopen en te gamen. Ik ben heel dankbaar dat ik hier bij Ichthus terecht ben gekomen omdat ik steeds weer merkhoe geweldig deze vereniging is! Het is heel gaaf hoe we hier als gelovige studenten met elkaar optrekken, naar elkaar omzien en elkaar opbouwen. Dit jaar ben ik de voorzitter van de vereniging, wat betekent dat ik het overzicht houd en de leiding heb over bijvoorbeeld bestuursvergaderingen en algemene ledenvergaderingen. Daarnaast ben ik bezig met de commissiebezetting en begeleid ik een aantal commissies. Zo hoop ik als bestuurder verder bij te dragen aan de gezelligheid, groei en geloofsopbouw die Ichthianen hier mogen ervaren!

Secretaris
Laura Bügel
Foto: Secretaris

Hoi! Mijn naam is Laura, ik ben 25 jaar en 3e jaars Ichthiaan. Verder studeer ik toegepaste psychologie, al zal dat het komende jaar op een wat lager pitje staan. Komend jaar mag ik de functie van secretaris vervullen. Dit houdt in dat ik een hele hoop mag notuleren tijdens bestuursvergaderingen maar ook bij de algemene leden vergadering (ALV). Daarnaast schrijf ik wekelijks de rondstuurmail (RSM) en houd ik de mail bij. Naast al deze bezigheden vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken, spelletjes te spelen, volleyballen en vind ik het heerlijk om met een boekje op de bank te kruipen. Bij Ichthus heb ik mij al heel erg mogen ontwikkelen, waar ik aan het begin alles nog spannend vond, heb ik er nu echt mijn plekje gevonden. Ik hoop komend jaar ook andere ichthianen dit fijne plekje te bieden. Ik vind het enorm tof dat ik mij komend jaar als bestuurder mag inzetten voor de vereniging en ben benieuwd wat dit jaar gaat brengen.

Penningmeester
Roelien Smit
Foto: Penningmeester

Hee! Leuk dat je dit leest! Ik ben Roelien, 24 jaar oud en derdejaars Ichthiaan. Als penningmeester houd ik me dit jaar bezig met alle geldzaken binnen de vereniging, zoals het opstellen van de begroting en het innen van de contributie. En wat doe ik verder in het dagelijkse leven? Ik heb wiskunde gestudeerd aan de RuG; m'n bachelor heb ik afgerond en m'n master ook al voor een groot gedeelte. Ik houd van creatieve dingen, muziek maken, lezen en spelletjes. In de afgelopen twee jaar bij Ichthus heb ik mezelf beter leren kennen, vrienden gemaakt en gewerkt aan mijn relatie met God. Ichthus heeft zoveel mooie dingen te bieden, ik hoop dat je dat zelf ook mag ontdekken. Al met al, Ichthus is een fantastische plek voor een studentenleven met God, en ik heb enorm veel zin om dat dit jaar samen met je te beleven.

Kringcoördinator
Eline van Noort
Foto: Kringcoördinator

Hoi! Mijn naam is Eline van Noort, 22 jaar en inmiddels zit ik in mijn derde jaar hier bij Ichthus. Ik heb het enorm naar mijn zin hier bij Ichthus. Hier heb ik zo veel mensen leren kennen en vrienden gemaakt! Ik heb mijzelf ontwikkelt door commissies te hebben gedaan en kringleider te zijn geweest.Normaal gesproken studeer ik Social Work, maar dit jaar heb ik een tussenjaar. Zo kan ik mij volledig focussen op bestuur, kan ik af en toe een dagje werken en mijn vriend, vrienden en vriendinnen blijven zien!Bij Ichthus geniet ik vaak het meest van het samen zijn met anderen en van het God groot maken tijdens de diensten. Wat is het mooi om samen te zingen voor en tot God en om meer van Hem te leren!

Extern Vertegenwoordiger
Daniël Averesch
Foto: Extern Vertegenwoordiger

Hey! Ik ben Daniël, 21 jaar oud en ik mag mijzelf de extern vertegenwoordiger noemen van deze vereniging! Ik heb mijn bachelor geneeskunde afgerond en ik heb nu een tussenjaar. Ik ben tweedejaars Ichthiaan en ik heb in mijn eerste jaar mogen ontdekken hoe gaaf Ichthus is! Samen zoeken naar wat geloven nou precies inhoudt, gecombineerd met veel gezelligheid en oprechte interesse in elkaar! Als extern vertegenwoordiger mag ik dit jaar onder andere contacten met veel externe partijen zoals andere studentenverenigingen en samenwerkingsorganisaties onderhouden! In mijn vrije tijd spreek ik graag af met mensen om lekker bij te kletsen en verder luister ik heel veel muziek! Ik hoop er samen met jullie en met God een mooi jaar van te maken!


Sponsors