Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Bestuur

Bestuur De Witte ('22-'23)

 Eenenveertigste Bestuur der C.S.V. Ichthus Groningen

Foto: Bestuur De Witte
Bestuur De Witte, op de foto van links naar rechts: Elizabeth, Jorine, Maureen, Maartje, Joëlle

Voorzitter
Maureen de Witte
Foto: Voorzitter

Olaa! Je studententijd is zoveel meer dan alleen studie! Dat is iets wat ik afgelopen jaren mocht leren bij Ichthus! Mijn naam is Maureen en inmiddels ben ik alweer vier jaar lid! In deze tijd mocht ik veel leren over mezelf, is mijn geloof aanzienlijk versterkt en heb ik vrienden voor het leven gemaakt. Ichthus is voor mij een plek waar ik mag leren om dicht bij God te leven, mijn grenzen op mag zoeken en bovenal heel veel lol trappen kan met anderen! Dit jaar ben ik de uitdaging van voorzitterschap aangegaan en hoop ik nog veel mooie momenten met en in de vereniging, maar boven met God te beleven! Naast deze mooie functie studeer ik ook nog Bewegingswetenschappen, maak ik muziek in een bandje en word ik erg blij van het ontmoeten van nieuwe mensen! Al met al geniet ik volop van mijn studententijd en hoop ik dat jij dat ook mag gaan doen!

Secretaris
Jorine de Jong
Foto: Secretaris

Heyhoi, ik ben Jorine, 21 jaar oud en dit jaar ben ik alweer vierdejaars Ichthiaan. In de afgelopen jaren is Ichthus een plek geweest waar ik heb mogen groeien op zowel persoonlijk gebied als ook op geloofsgebied. Ik kan altijd enorm genieten van de gezamenlijke avonden waarop we als vereniging samen mogen zingen en God groot mogen maken! Ik vind het dan ook super tof dat ik mij dit jaar als secretaris mag inzetten voor C.S.V. Ichthus Groningen. Naast mijn secretaristaken moet ik dit jaar ook nog aan de studie. Ik studeer namelijk pedagogische wetenschappen. Voor wat ontspanning tussen de bestuurstaken en het studeren door vind ik het heerlijk om te gaan sporten of om te bakken. Al met al geniet ik enorm van mijn studententijd bij Ichthus en heb ik heel veel zin in dit jaar!

Penningmeester
Maartje van der Hulst
Foto: Penningmeester

Heey! Ik ben Maartje van der Hulst en ik ben dit jaar de penningmeester van de vereniging. Dit betekent dat ik de begroting maak van dit verenigingsjaar en ook alle andere financiële zaken zoals contributie en declaraties regel dit jaar. Ik ben 23 jaar oud en zesdejaars Ichthiaan. Naast besturen ga ik dit jaar ook verder met mijn studie Bio-informatica. Hier hoop ik de openstaande vakken van de eerste helft van mijn studie af te ronden. Ik houd heel erg van muziek en lezen in mijn vrije tijd. Ik heb de afgelopen jaren binnen Ichthus heel veel mogen leren en hoop ook dit jaar veel te leren en te groeien. Ook wil ik me graag inzetten om zo veel mogelijk Ichthianen een mogelijkheid te geven tot het leren van nieuwe dingen en om te groeien in wat ze al kunnen. Ik hoop er met jullie samen een mooi jaar van te maken!

KringCoördinator
Elizabeth Los
Foto: KringCoördinator

Dag! Ik ben Elizabeth Los, 21 jaar oud, en dit jaar ben ik alweer vierdejaars Ichthiaan. Afgelopen jaren heb ik biologie gestudeerd aan de RUG; natuur en plantjes zijn dingen waar ik heel blij van word! Maar dit jaar heb ik een tussenjaar, dat ik deels vul met het zijn van kringcoördinator van C.S.V. Ichthus Groningen. Dat betekent dat ik samen met de coaches de kringen zal indelen en de kringleiders zal toerusten, en verder zal ik veel commissies begeleiden. Ik vind het tof daar dit jaar mee bezig te zijn; bij Ichthus heb ik al veel mogen leren en het lijkt me mooi om ook anderen te zien groeien en hen daarin te ondersteunen. Ik hoop dat wij als Ichthianen dit jaar God mogen ervaren, en ook een stukje van Hem in elkaar mogen ontdekken. Hij is altijd bij ons, laten we dat niet vergeten!

Extern Vertegenwoordiger
Joëlle Koene
Foto: Extern Vertegenwoordiger

Hoi! Ik ben Joëlle, ik ben derdejaars Ichthiaan en ben de Extern Vertegenwoordiger van Ichthus Groningen voor het academische jaar van 2022/2023 naast dat ik ook nog studeer aan de academische pabo. Ichthus is... voor mij een plek waarin ik mij mag ontwikkelen, vriendschappen op mag bouwen, mag groeien in mijn geloof. Met een biertje in je hand leren over wie God is, dat is toch genieten? #studentenlevenmetGod Ik ben zelf in 2020 voor het eerst naar de startavond geweest en ben toen zo open ontvangen dat ik niet heb getwijfeld om gelijk lid te worden van de schitterende vereniging die Ichthus Groningen is. En nu mag ik in mijn bestuursjaar samen met nog vier toppers er voor zorgen dat anderen ook zo ontvangen kunnen worden en op dezelfde manier zich kunnen ontwikkelen. Dat en veel kletsen, vergaderen en drankjes doen met externen.


Sponsors