Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Bestuur

Bestuur Van Lobenstein ('21-'22)

 Veertigste Bestuur der C.S.V. Ichthus Groningen

Bestuur Van Lobenstein v.l.n.r.: Ruben ten Cate, Rieneke Gerritsen, Fleur van Lobenstein, Jeroen Timmerman, Evy Tempelman
Bestuur Van Lobenstein, op de foto van links naar rechts: Ruben, Rieneke, Fleur, Jeroen, Evy

Voorzitter
Fleur van Lobenstein
Voorzitter

Heyy allemaal, zoals je hierboven hebt kunnen lezen ben ik Fleur. Dit jaar heb ik de eer om, in dit prachtige lustrumjaar, voorzitter van C.S.V Ichthus Groningen te mogen zijn. Ik ben derdejaars Ichthiaan en heb afgelopen jaar mijn Bachelor geneeskunde afgerond. Dit jaar is het meer Ichthus en minder studie, waar ik stiekem heel erg naar uit heb gezien. De jaren dat ik tot nu toe bij Ichthus heb gezeten heb ik vol op genoten van deze prachtige vereniging. Ichthus is een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen, vrienden kunt maken en kunt genieten van al het moois dat het studentenleven te bieden heeft. Ichthus is bovenal een plek waar we samen mogen bouwen aan ons geloof, waar we God beter mogen leren kennen en mogen groeien in de relatie met Hem. We mogen met elkaar gaan Bouwen in Vertrouwen! Ik zie ernaar uit om er, samen met mijn geweldige medebestuurders en samen met God, een onvergetelijk jaar van maken.

Secretaris
Rieneke Gerritsen
Secretaris

Heyhoi, ik ben Rieneke, 23 jaar en dit jaar de secretaris van C.S.V. Ichthus Groningen. Inmiddels ben ik derdejaars Ichthiaan en vierdejaarsstudent Commerciële economie. Ik kijk er naar uit om dit jaar naast (een beetje) studeren mijzelf in te zetten voor deze prachtige vereniging. We mogen dit jaar vieren dat we 40 jaar bestaan. Hoe tof is het dat wij 40 jaar later nog steeds mogen bouwen aan onze prachtige vereniging? Ichthus heeft mij de afgelopen jaren zoveel mooie dingen geboden; vriendschappen, goede (geloofs)gesprekken, samen lachen, samen huilen, commissies, kringleiderschap en toffe activiteiten. Daar ben ik enorm dankbaar voor, dat is iets dat ik iedereen gun en als bestuurder wil ik mijzelf met de hulp van God daarvoor inzetten. Laten we dit lustrumjaar vol vertrouwen ingaan met Hem en blijven bouwen aan onze mooie vereniging.

Penningmeester
Jeroen Timmerman
Penningmeester

Hoihoi! Ik ben Jeroen Timmerman, 20 jaren oud. Momenteel ben ik derdejaars Ichthiaan en mag ik mij Penningmeester van C.S.V. Ichthus Groningen noemen. Ik houd mij dus vooral bezig met de financiële kanten van onze mooie vereniging. De contributie zal ik (helaas) afschrijven, maar ook de declaraties weer betalen. De begroting bij de eerste ALV is natuurlijk de kers op de taart, ook al begin ik daarmee. Maar dit jaar mag ik zoveel meer doen, met jullie, onder leiding van Gods hand. Ik vind het mooi om wat terug te kunnen geven aan de vereniging, nu ik de afgelopen jaren ook veel dingen van Ichthus heb gekregen: vriendschappen, gezelligheid, maar bovenal ook verdieping in mijn geloof. Ik hoop zo mijn steentje bij te kunnen dragen om verder te bouwen in dit lustrumjaar, zodat wij met vertrouwen verder kunnen komen!

KringCoördinator
Ruben ten Cate
KringCo

Hallo lezer! Ik ben Ruben ten Cate, vierdejaars Ichthiaan en 20 jaar oud. Ik ben dit jaar de Kringcoördinator van C.S.V. Ichthus Groningen! Dit betekent dat ik me samen met de coaches bezighoudt met de indeling, training en begeleiding van de kringen en kringleiders. Wat heb ik er zin in om dit te gaan doen! Ik vind het prachtig om in navolging van mijn coachjaar vorig jaar me opnieuw te kunnen inzetten voor de vereniging. Ik geniet zo van de goede gesprekken, gezelligheid en het samen zingen met je kring! Naast mijn bestuursjaar hoop ik mijn bachelor Sociologie aan de RUG af te ronden en ga ik al een klein begin maken aan mijn master Medische Sociologie. Daarnaast vind ik het leuk om te lezen, wandelen en om basgitaar te spelen. Ik heb er zin in om er samen met God en met jou een geweldig lustrumjaar van te maken!

Extern Vertegenwoordiger
Evy Tempelman
Extern

Heihei, ik ben Evy, 21 jaar en ik mag mijzelf dit jaar extern vertegenwoordiger der C.S.V. Ichthus Groningen noemen. Ik ben momenteel vierdejaars Ichthiaan en geniet nog steeds volop van wat Ichthus allemaal te bieden heeft! Ik heb de afgelopen jaren zoveel van Ichthus mogen ontvangen. Ik heb vriendschappen mogen opbouwen, mogen groeien in het geloof, mezelf verder mogen ontwikkelen en heel veel toffe activiteiten mogen bijwonen. Ik ben erg dankbaar dat ik dit jaar wat terug mag doen voor de verenging die mij al zoveel heeft gegeven en dat ik daarbij ook juist de externe contacten mag gaan onderhouden vind ik erg gaaf! Ik hoop dit jaar mijn enthousiasme voor Ichthus met veel mensen te mogen delen en dat we samen met elkaar, externen en boven al God mogen gaan bouwen in vertrouwen!


Sponsors