Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Forumarchief

OCSG sportdag

jcornielje zegt:

OCSG-sportdag

Op 6 juni organiseert het O.C.S.G. een sportdag en aansluitend een barbecue! Samen sporten en samen eten met de zes christelijke studentenverenigingen van Groningen. Het zal een topmiddag worden! Van 14u-17u is de ACLO afgehuurd om flink wat zweet te laten stromen. Aansluitend gaan we barbecuen in Vinkhuizen op het grasveldje naast de Saffier. Geef jouw team (van 5 of 6 personen) op vóór 4 juni en geef je op voor de barbecue vóór 6 juni. Opgeven kan via www.ocsg.nl/6juni. Je kunt je ook voor één van beide activiteiten opgeven. Voor de barbecue vragen we een bijdrage van €5,- per persoon.

Mis het niet en geef je op!

Afbeelding door de gebruiker geplaatst.

2012-05-15 14:59:10
Arie zegt:

Jaja, een eerste team is gevormd! Wie durft er met Arjen, Gerrit, Evert vd W, Thomas en ondergetekende de strijd aan in een toernooi waarin gebasketbald, gevoetbald en gevolleybald wordt!?

Geef je nu nog op voor zowel het sporttoernooi als de barbecue! De weersvoorspelling zegt nu dat er regen komt, maar niet getreurd: die is nog onbetrouwbaarder dan de peilingen van Maurice de Hond. Bovendien heeft het OCSG partytenten geregeld zodat je bij het barbecueën in ieder geval niet nat wordt.

Het is de laatste OCSG-activiteit van het jaar en bovendien organiseren onze Barbera en onze Evert vd W het toernooi, dus mis het niet!

2012-06-01 17:54:31
Bram zegt:

Jaja, en de eerste ruzie binnen dit team is ook al op handen! Gaan we teamleden negeren Arie? Wink

Wie o wie kan een team vormen met een betere teamspirit!?

2012-06-01 20:54:13
Arie zegt:

Jaja, en de eerste ruzie binnen dit team is ook al op handen! Gaan we teamleden negeren Arie? Wink

Wie o wie kan een team vormen met een betere teamspirit!?


Bram, als ik jouw naam zou noemen durft niemand de strijd meer met ons aan te gaan. Het was een puur strategische reden om je naam niet te noemen. Mr. Green

2012-06-02 18:06:16
Arie zegt:

Wegens gebrek aan belangstelling is het OCSG helaas genoodzaakt de activiteit af te gelasten.

2012-06-04 14:52:44

Sponsors