Forum

IFES 'denk mee'

Avatar
Rosa Diva

Denk mee vanachter je pc!


Internetproject DenkMee: hoe denk jij over internationalisering

Beste student,


Op je eigen onderwijsinstelling kom je ze ongetwijfeld steeds meer tegen: internationale studenten. Voor je studie ga je misschien ook zelf naar het buitenland. Wat betekent dat voor ons als christenstudent en voor ons als IFES-verenigingen? Waar liggen kansen? Daarover gaat deel drie van het internetproject DenkMee. Doe mee en maak kans op één van de boekenbonnen!


Doe mee, surf snel naar www.ifes.nl/denkmee. Al 450 IFES-studenten gingen je voor!

Alvast bedankt voor je meedenken!Het IFES DenkMee-team

Als een zorg te klein is om haar tot een gebed te maken, dan is ze ook te klein om tot een last te maken.
Corrie ten Boom

Avatar
Timswa

Pro Deo

Avatar
Rosa Diva

Beste meedenker,

Op naar de 1.000. Dat is het doel van het vierde en voorlaatste deel van het DenkMee-project. Inmiddels zijn er in totaal meer dan 700 enquêtes ingevuld. Dank voor jouw bijdrage! Vandaag gaat het vierde thema 'ondersteuning van verenigingen' van start. Dat betekent onder andere je mening spuien over de IFES-stafwerkers. Grijp die kans, zouden we zeggen.

Thema 4: ondersteuning van verenigingen
Bidden en Bijbelstudie vormen een rode draad door alle verenigingen die lid zijn van IFES. Op welke manier is jouw vereniging met bidden en Bijbelstudie bezig? En hoe kan IFES op deze onderwerpen jouw vereniging ondersteunen? Waar liggen kansen? Daarover gaat deel vier van het project. Lees meer over het thema..

Vul de vierde enquête in en discussieer weer mee op het forum. IFES staat ook zeker open voor nieuwe ideeën. Laat ze daarom horen via het forum!

Boekenbonwinnaars
Onder de deelnemers van elk thema worden twee boekenbonnen verloot. In de derde ronde gingen de boekenbonnen naar Simon Frans (C.S.R. Delft) en Marlinde Boer (C.S.F.R. Wageningen). Proficiat!

Meedoen
We willen je opnieuw vragen een paar minuten van je tijd vrij te maken om mee te doen. Geef je mening, opper ideeën en laat horen wat jij vindt.

Opnieuw bedankt voor je meedenken!

Het IFES DenkMee-team

Als een zorg te klein is om haar tot een gebed te maken, dan is ze ook te klein om tot een last te maken.
Corrie ten Boom

Avatar
Rosa Diva

Beste meedenker,

Het IFES DenkMee-project nadert zijn afronding, maar niet voordat je je mening hebt kunnen geven over het laatste onderwerp: gemeente, student en afgestudeerde. Grijp deze laatste kans om je input te leveren aan het nieuwe meerjarenbeleidsplan van IFES!

Thema 5: gemeente, student en afgestudeerde

Voor de één is de kerk een vaste basis waar je altijd op terug kunt vallen, ook tijdens de studententijd. Voor de ander is het juist de studentenvereniging die je de ruimte biedt om over alles wat je raakt van gedachten te wisselen en heeft de kerk nauwelijks een rol. Is het nodig als student actief betrokken te zijn op de kerk en wat heb je daar dan aan? En wat heeft de kerk aan studenten? Wat kan IFES betekenen voor kerken, studenten en hun onderlinge relatie? Daarover gaat het vijfde en laatste deel van het project. Lees meer over het thema..

Vul de enquête in en discussieer weer mee op het forum. IFES staat ook zeker open voor nieuwe ideeën. Laat ze daarom horen via het forum!

Terugkoppeling thema 'Internationalisering'

Tijdens het derde thema hebben jullie nagedacht over internationale studenten in Nederland, Nederlandse studenten in het buitenland en contacten tussen Nederlandse studentenverenigingen en IFES-bewegingen elders. Uit de enquête bleek dat men de taak van IFES op het gebied van internationalisering vooral ziet als intermediair tussen studenten en organisatie of andere IFES-bewegingen. Daarnaast wordt aangegeven dat IFES meer aandacht kan besteden aan de bewustwording van studenten, onder andere op het gebied van zending. Deze resultaten kun je terugvinden op de website en worden verwerkt bij het opstellen van het meerjarenbeleidsplan van IFES.

Laatste keer meedoen

Nog eenmaal willen we je vragen een paar minuten van je tijd vrij te maken om mee te doen. Spui je ideeën en kraak een kritische noot: laat horen wat jij vindt!

Het IFES DenkMee-team wil iedereen bedanken die bijgedragen heeft aan het project! Deze massale ledenraadpleging is geheel afhankelijk geweest van jullie input. Na dit deel zijn het team en IFES weer aan zet. Wordt vervolgd dus!

IFES DenkMee-team


www.ifes.nl/denkmee

Als een zorg te klein is om haar tot een gebed te maken, dan is ze ook te klein om tot een last te maken.
Corrie ten Boom

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: