Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Forumarchief

Kerk van de Maand

Justin Mak zegt:

Na een geslaagde Kerk van de Maand in de Rank is het weer tijd voor een nieuwe Kerk van de maand! Deze zondag (3 november) zullen we naar de Jeruzalemkerk gaan. Dit is een CGK-gemeente aan de W.A. Scholtenstraat 27 (te Groningen natuurlijk). Als je vragen hebt, gaan we na de dienst in gesprek met iemand van de kerkenraad. De dienst begint om 9:30. Vorige keer gingen we spontaan met z'n allen lunchen, en deze keer zullen we ook na afloop samen lunchen bij Tabitha! Als je van tevoren vast wat meer over de kerk te weten wilt komen, kan je ook een kijkje nemen op hun site: https://www.cgk-gn.nl/index.php.
Als je op zoek bent naar een kerk in Groningen, toch al in Groningen zou zijn, of gewoon gezellig met Ichthianen naar de kerk wil, kom dan vooral mee! Als je mee wilt lunchen, is het fijn als je je via de site opgeeft.

2019-10-29 12:00:43
Justin Mak zegt:

Morgen dus kerk van de maand! We gaan naar de Jeruzalemkerk (W.A. Scholtenstraat 27) om 9:30! Voor degenen die vanaf Vinkhuizen komen: we vertrekken om 9:00 vanaf de rotonde. Zie bijgesloten de handige kaart, die ik heb aangepast om het allemaal nog wat duidelijker te maken. Het is handig als je laat weten dat je komt via de site. Tot morgen!


2019-11-02 18:13:51

Sponsors