Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Forumarchief

Stichting KEI zoekt algemeen bestuur

Hiltsje Wiersma zegt:

Op verzoek:

 

Stichting KEI op zoek naar nieuwe leden voor haar Algemeen Bestuur. Hiervoor zoeken we actieve studenten die na eerdere commissie- of bestuurservaring willen toezien op de organisatie van de KEI-week. Wij zouden het erg waarderen als jullie onderstaand bericht zouden willen verspreiden onder je bestuur, jullie actieve leden, oud-bestuurders en andere mensen met ervaring in de studentenwereld. Alvast bedankt!

Je hebt er ongetwijfeld weleens van gehoord: de KEI-week! De oudste, grootste, duurzaamste en natuurlijk allermooiste introductieweek van Nederland. Zo’n 5.000 eerstejaars studenten komen elk jaar uit het hele land om in Groningen de mooiste tijd van hun leven te starten. 

Wist je dat er een professionele organisatie schuilgaat achter deze fantastische week? Naast het Dagelijks Bestuur dat een jaar lang fulltime bezig is met de organisatie, bestaat er ook het Algemeen Bestuur. Dit bestuur bestaat uit studenten met ervaring in verschillende besturen en/of commissies, die iets met deze opgedane ervaring willen doen. Het Algemeen Bestuur heeft een controlerende en adviserende functie richting het Dagelijks Bestuur. In de maandelijkse vergaderingen worden belangrijke aspecten besproken, bijvoorbeeld het beleid, de begroting en operationele zaken. Je doet als Algemeen Bestuur veel ervaring op, hebt veel contacten met externe partijen en werkt natuurlijk ook aan je cv. Naast de formele vergaderingen kent dit bestuur ook een informele kant. Sociale contacten, feestjes, borrels en weekendjes weg geven de mogelijkheid een hechte bouwen op te bouwen met je (parttime) bestuur.

We zijn op zoek naar studenten die ons Algemeen Bestuur willen versterken. Dit bestuur loopt officieel vanaf 1 september, vanaf juli loop je mee om kennis te maken met de organisatie achter de KEI-week. Het is dan ook essentieel om van 15 tot en met 19 augustus beschikbaar te zijn.

In deze factsheet vind je meer inhoudelijke informatie over het Algemeen Bestuur. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan kun je altijd een persoonlijk gesprek aanvragen met iemand van het AB, of het informatiepakket aanvragen via abvoorzitter@keiweek.nl

Ben je enthousiast over het Algemeen Bestuur? Stuur dan je motivatiebrief en cv voor 10 juni 2016 18:00 uur naar abvoorzitter@keiweek.nl. Je kan mij ook altijd bellen of e-mailen voor meer informatie. 

Met vriendelijke groet,

Crijn Sijpkens 
Voorzitter Algemeen Bestuur Stichting KEI
06-15060772

2016-06-09 17:02:54

Sponsors