Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Forumarchief

All Ears

Ellian van Gelder zegt:

De studententijd is een tijd van grote veranderingen. Een tijd waarin je als student aanloopt tegen levensvragen. Een tijd waarin je een basis legt voor de rest van je leven. Helaas is hier tegenwoordig weinig ruimte voor. Veel studenten gaan in een hoog tempo door hun studententijd. De druk om de studie nominaal af te ronden lijkt immers groter dan ooit. Het is dan ook begrijpelijk dat studenten steeds vaker vastlopen en de draad kwijt raken.

Wachtlijsten bij psychologen zijn erg lang. Bovendien kun je als student ook met vragen en problemen zitten die niet per se psychisch van aard zijn. In deze gevallen kan het al enorm helpen om gewoon even je verhaal aan iemand te vertellen die niet in je eigen cirkel zit. Bijvoorbeeld aan een studentenwerker van ‘All Ears’.

 

Een gesprek is laagdrempelig en vrijblijvend, je kunt zonder afspraak binnen lopen. Een studentwerker is een professional met kennis van zaken. Alles wat je zegt tegen de studentenwerker blijft volledig vertrouwelijk.Dus als je even je hart wilt luchten, om wat voor reden dan ook, dan ben je van harte welkom bij een studentenwerker van ‘All Ears’. Loop binnen op woensdag tussen 14.00 uur en 16.00 uur of maak een afspraak op allearsgroningen.nl.

2019-09-28 16:07:30

Sponsors