Forum

Huize Winschoterdiep zoekt een nieuwe huisgenoot!

Avatar
MWH

Huize Winschoterdiep zoekt een nieuwe huisgenoot!

De Kamer is +/- 11 m2 inclusief kledingkast en wastafel +/- €210,00 per maand incl. gas, licht, water, internet en wasmachine.

Per 1 maart is de kamer vrij en zoeken wij een gezellige en relaxte nieuwe 4e huisgenoot. We vinden het leuk om af en toe met elkaar te eten, een kopje thee te doen of lekker bij te kletsen, maar niets is verplicht!!

Huize Winschoterdiep ligt in de wijk ‘Oosterpoort’ in Groningen, op 10 fietsminuten afstand van het centrum, nog geen 5 fietsminuten van het Centraal Station en nog geen 3 minuten van de Euroborg.
Het huis beschikt over een prima douche en toilet! Het wordt met de CV verwarmd, heeft een wasmachine, gezamenlijke keuken met oven en magnetron. Je deelt de douche en het toilet met 3 schone dames. Een ieder heeft een taak in huis om het schoon en opgeruimd te houden.

Wij zijn opzoek naar een dame tussen de 20 en 25 jaar die sociaal is, en het leuk vind om een keer met ons samen te eten, wijn, thee of koffie te drinken.
Ben je een man en denk je o wat jammer: probeer ons als vrouwen te imponeren met wat je meer te bieden hebt dan een eventuele vrouw en je maakt ook kans om op de hospiteeravond te komen.

Lijkt het je wat, stuur dan tot en met uiterlijk zondag 14 februari een leuke mail met informatie over jezelf, je studie en al het andere dat we moeten weten naar j…@hotmail.com
Dan hoor je 15 februari of je uitgenodigd bent voor de hospiteeravond op woensdag 17 februari.

Groetjes, Ester Schaaf (N.S.G, dispuut Aurifer), Judith Kwakkel (N.S.G., Bestuur dispuut Lodewijck) en Marieke de Jong (N.S.G. lid af)

In Hem leef ik, beweeg ik en besta ik - Handelingen 17:28

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: