Open kring

Open kring

Is er meer dan alleen je studie?
Vraag jij je dit wel eens af? Denk je wel eens na over grote levensvragen en welke antwoorden het christelijke geloof kan geven? Ben je benieuwd naar wie Jezus nu eigenlijk was en wil je hier meer van weten? Dan is een open kring iets voor jou! 

Wat is een open kring?
Een open kring is een groep van ongeveer 4 tot 8 personen. Twee ervan zijn leden van Ichthus, en zijn dus christelijk. De anderen zijn niet (actief) christen, maar willen graag meer over het geloof te weten komen. Je komt een aantal keer gezellig bij elkaar, waarbij er eerst wordt gezorgd voor een heerlijke maaltijd en vervolgens ga je samen een Bijbelverhaal over Jezus lezen. Hierover wordt op een open manier doorgepraat, niet gepreekt! Er worden door iedereen vragen gesteld en antwoorden gezocht die gaan over het leven, over Jezus en over jou. Alle meningen zijn hierbij welkom.

Hoe gaat dat praktisch in zijn werk?
Een open kring is erg flexibel en wordt afgestemd op elke deelnemer. In principe komt de groep ongeveer eens in de twee weken 's avonds  bij elkaar, de avond wordt in overleg gekozen en ligt niet vast. Ook het programma ligt niet vast - er is ruimte voor ieders inbreng, afhankelijk van wat je graag zou willen weten. Er wordt van uitgegaan dat een open kring ongeveer zes keer bij elkaar komt, maar ook dit is flexibel, als het leuk genoeg is kan een open kring bijvoorbeeld voor een heel jaar bij elkaar komen. Een open kring is maatwerk!

Dat lijkt me leuk, hoe kan ik me aanmelden?
Spreekt dit idee je wel aan, heb je altijd al eens met christenen in gesprek willen gaan of heb je eigenlijk nooit een vaste avond vrij voor een echte cursus, maar wel tijd? Meld je dan aan voor een open kring! Stuur een mail naar openkring at icht.nl, dan hoor je van ons. Ook als je nog meer informatie wilt, mail gerust.

 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord: